How to Make Perfect Akar Lotus Isi Ayam Bakar 鶏ひき肉の蓮根はさみ焼き Grilled minced chicken with lotus root

Akar Lotus Isi Ayam Bakar 鶏ひき肉の蓮根はさみ焼き Grilled minced chicken with lotus root.

Akar Lotus Isi Ayam Bakar 鶏ひき肉の蓮根はさみ焼き Grilled minced chicken with lotus root You can have Akar Lotus Isi Ayam Bakar 鶏ひき肉の蓮根はさみ焼き Grilled minced chicken with lotus root using 14 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Akar Lotus Isi Ayam Bakar 鶏ひき肉の蓮根はさみ焼き Grilled minced chicken with lotus root

  1. It's 200 g of Ayam cincang / 鶏ひき肉 / Minced chicken.
  2. You need 1 pc of Akar lotus / 蓮根 / Lotus root.
  3. You need 1 of atau 2 pcs telur / 卵 / egg ☆.
  4. It's 10 g of Tepung Maizena / コーンスターチ / Cornstarch ☆.
  5. It's Secukupnya of garam dan lada / 塩コショウ / Salt & pepper ☆.
  6. Prepare 15 g of Sake / 酒 ☆.
  7. Prepare 20 g of Daun bawang iris / 青ネギみじん切り / Chopped Green Onion ☆.
  8. Prepare of Sake bisa diganti dengan air15g.
  9. It's of 酒を使用しない場合、水15gと置き換えてください。.
  10. Prepare of If Sake is not used, replace it with 15g water.
  11. It's of Saus / ソース / sauce.
  12. Prepare of 醤油1 : 酢1 白ごま/sesame.
  13. It's of Buat saus dari kecap shoyu dan cuka dengan perbandingan 1:1.
  14. You need of Make sauce with shoyu soy sauce and vinegar with ratio 1:1.

Akar Lotus Isi Ayam Bakar 鶏ひき肉の蓮根はさみ焼き Grilled minced chicken with lotus root step by step

  1. Potong akar lotus dengan ketebalan -/+ 1 cm Cut the lotus root width -/+ 1 cm.
  2. Taruh semua bahan dalam mangkuk (kecuali lotus dan bahan saus). Aduk bahan hingga kental/tercampur rata 全ての材料をボウルに入れて、粘りが出るまで練る。 Put all ingredients in a bowl and knead until sticky.
  3. Rendam akar lotus dalam air cuka selama 15 menit 3㎜位にスライスした蓮根を酢水につける(15分) Soak lotus root sliced ​​in 3 mm in vinegar water (15 minutes).
  4. Lap akar lotus hingga kering dari air cuka, kemudian tumpuk dengan adonan ayam kemudian tumpuk lagi dengan lotus (buat seperti hamburger) kemudian bubuhkan dengan tepung maizena 水分をふき取ったレンコンを並べてコーンスターチを振りかけ、鶏ミンチを 載せる lotus roots that have been wiped off the water, sprinkler with cornstarch, and minced chicken..
  5. Taruh minyak di wajan dengan api rendah, kemudian goreng lotus ayam yang sudah dibubuhi dengan tepung maizena 弱火で温めたフライパンに油を入れ、周りをコーンスターチでコーティング した蓮根を並べる。 Put oil in a frying pan warmed on low heat and lotus roots coat with cornstarch..
  6. Apabila lotus bagian bawah sudah matang, balik ke sisi satunya kemudian tutup panci dan masak dengan api rendah 片面が焼けたらレンコンをひっくり返してフライパンに蓋をする(弱火) When one side is cooked, turn the lotus root over and cover the frying pan (low heat)..
  7. Apabila kedua sisi sudah matang, tuangkan bahan saus. Apabila sudah tidak berair berarti lotus ayam siap dihidangkan 両面が良く焼けたらポン酢を入れて水分が無くなったら出来上がり。 When both sides are well baked, add ponzu vinegar and when the water is gone, it's done..

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Easiest Way to Make Tasty Semur ayam kentang

How to Cook Perfect Tongseng ayam jamur

Recipe: Yummy Soto Ayam Medan